'Kogel door de kerk: Vreven op een zucht van Belgische terugkeer'

'Kogel door de kerk: Vreven op een zucht van Belgische terugkeer'

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 18:38do 24-05-2018 om 18:38

Beerschot-Wilrijk heeft afscheid genomen van Marc Brys en de rest van de technische staf. De club uit 1B blijft echter niet bij de pakken zitten, het gaat meteen opzoek naar een opvolger. Eén naam wordt alvast naar voor geschoven als topkandidaat.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Stijn Vreven bovenaan het verlanglijstje van de Antwerpse fusieclub staat. Beerschot-Wilrijk hoopt zijn komst snel af te ronden, zodat eind juni de voorbereiding op het nieuwe seizoen met hem van start kan gaan.

Samenstelling staf
Er is echter wel een probleem. Zo wil Vreven graag zijn eigen assistenten meebrengen, dat terwijl de club wil kiezen voor assistenten waar ook op langere termijn mee gewerkt kan worden. Op die manier wil Beerschot-Wilrijk een gelijkaardig scenario zoals bij Brys vermijden.

Het is geen geheim dat Vreven - na zijn passage bij het Nederlandse NAC Breda – wil terugkeren naar België. Aanvankelijk genoot 1A zijn voorkeur, maar ook een ambitieuze club uit 1B maakt kans. In het verleden was Vreven in ons land al aan de slag bij Lommel SK en Waasland-Beveren.

Update 24/05 18:38 uur: Volgens Het Laatste Nieuws is de overgang van Vreven helemaal rond. De trainer zet zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws