'Makelaar Schrijvers mikt op transfer: Anderlecht en co liggen op de loer'

'Makelaar Schrijvers mikt op transfer: Anderlecht en co liggen op de loer'

23-05-2018 07:45
4

Racing Genk strijdt nog volop mee. Heel wat spelers ontplooien zich de laatste tijd helemaal in de Luminus Arena. Helaas is dat voor Siebe Schrijvers niet het geval. Het jeugdproduct van de Limburgers flirt zelfs met een vertrek.

Met jongens als Alejandro Pozuelo, Leandro Trossard en Sander Berge heeft Genk op het middenveld heel wat kwaliteit rondlopen. Toch speelde Schrijvers volgens manager Nico Vaesen te weinig. Zijn standpunt is dan ook duidelijk. "Siebe wil voetballen. Bij Genk, of elders", opent hij bij Sport/Voetbalmagazine.

"Zowel voor speler als club is het aangewezen dat er duidelijkheid komt, best voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint. Wij gaan er van uit dat Siebe die aanvat met zijn club voor volgend seizoen, Genk of een andere club", gaat Vaesen verder.

Drie miljoen euro
Het contract van Schrijvers loopt nog tot medio 2019. Indien Genk nog iets willen vangen voor zijn goudhaantje, zal het deze zomer moeten gebeuren. Er wordt een prijskaartje van om en bij de drie miljoen euro op het hoofd van de vinnige, aanvallende middenvelder geplakt.

Onder meer RSC Anderlecht heeft oren naar de komst van Schrijvers, al zullen ook de andere topclubs zijn situatie nauwlettend in de gaten houden.