Ook Defour strijkt in tegen oordeel van Martinez: Ik had hem meegenomen

Ook Defour strijkt in tegen oordeel van Martinez: "Ik had hem meegenomen"

22-05-2018 23:47
8

Heel wat Rode Duivels reageerden al op het ontbreken van Radja Nainggolan in de WK-selectie van Roberto Martinez. Net als zijn collega's vindt ook Steven Defour de beslissing van de bondscoach opmerkelijk. De middenvelder zoekt naar een mogelijke uitleg. 

"Persoonlijk had ik hem meegenomen", windt Defour er geen doekjes om bij Gert Late Night. "Hij is een topspeler bij AS Roma en hij speelt ook nog eens een topseizoen. Dan moet je gewoon mee naar het WK. Volgens mij ziet Martinez Nainggolan bij Roma als nummer tien spelen en oordeelt hij dat hij daar betere spelers voor heeft."

Al is het natuurlijk een publiek geheim dat karakters van Martinez en Nainggolan mijlenver uit mekaar liggen. "Radja is iemand die niet tegen zijn verlies kan, die wil altijd spelen", aldus Defour, die overigens zelf het WK moet laten schieten door een zware blessure. "Hij kan kwaad zijn als hij op de bank zit. Bij hem is die reactie dan expressiever dan bij iemand anders. Maar dat hoeft niet erg te zijn, want hij heeft met geen enkele speler problemen."