'Juventus wil eindelijk Europees succes en denkt aan sensationele terugkeer'

'Juventus wil eindelijk Europees succes en denkt aan sensationele terugkeer'

22-05-2018 21:45
6

Juventus overweegt Paul Pogba deze zomer terug te halen naar Turijn. Pogba's avontuur bij Manchester United is nog altijd geen groot succesverhaal, terwijl de Fransman enkele jaren geleden wél schitterde in het shirt van Juventus. 

De kampioen van Italië wil het middenveld een kwaliteitsinjectie geven en daarom zijn Pogba en SS Lazio-uitblinker Sergej Milinkovic-Savic in beeld. Dat meldt Tuttosport. De transferzomer moet ervoor zorgen dat er komend seizoen een selectie staat bij Juventus die eindelijk écht succes kan gaan behalen in de Champions League. De Italiaanse topclub verloor de afgelopen vier jaar twee keer de finale en werd tweemaal op dramatische wijze uitgeschakeld. 

Pogba verliet Manchester United in 2012 al om aan de slag te gaan bij Juventus. Daar groeide hij uit tot een van de beste middenvelders ter wereld. In 2016 keerde de Franse international terug naar Old Trafford voor een - inmiddels achterhaald - recordbedrag. Af en toe schittert Pogba in het shirt van The Red Devils, maar door de bank genomen weet hij de verwachtingen nog niet waar te maken onder José Mourinho. 

Milinkovic-Savic (23) heeft persoonlijk een topseizoen achter de rug bij Lazio en lijkt klaar voor een transfer naar de Europese top. Ironisch genoeg is de Serviër ook een transferdoelwit van Manchester United. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie