OFFICIEEL: Ontslagen Seedorf na vier maanden alweer weg bij Spaanse degradant

OFFICIEEL: Ontslagen Seedorf na vier maanden alweer weg bij Spaanse degradant

Gepubliceerd: dinsdag 22 mei 2018 om 19:13di 22-05-2018 om 19:13

Clarence Seedorf en Deportivo La Coruna gaan deze zomer uit elkaar. De Spaanse club maakt bekend dat het contract van de Nederlander niet wordt verlengd. Het contract van Seedorf loopt nog tot 30 juni.

Deportivo en Seedorf gaan na nog geen halfjaar uit elkaar. Seedorf moest de Spaanse club voor degradatie behoeden, maar dat is hem niet gelukt. Het was nog onduidelijk of hij Deportivo zou blijven coachen. De club maakt nu aan alle onzekerheid een einde en meldt dat er afscheid wordt genomen van Seedorf.

Ook Seedorf komt met een verklaring. "Het was een eer om de kleuren van zo'n historische club te verdedigen en ik wil de president en het team bedanken voor de kans en het werk dat ze me geboden hebben de afgelopen maanden. Ik wil de supporters bedanken dat ze ons tot het laatste moment zijn blijven steunen. Iedereen verdient het om Deportivo zo snel mogelijk weer in de Primera Division te zien."

Seedorf werd begin februari aangesteld bij Deportivo La Coruna. Eerder was de 42-jarige Nederlander als hoofdtrainer actief voor AC Milan en het Chinese Shenzhen Xiangxue.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws