Nainggolan probeert klap te verwerken: ''Ik heb altijd gedroomd van het WK''

Nainggolan probeert klap te verwerken: ''Ik heb altijd gedroomd van het WK''

22-05-2018 19:00
4

Radja Nainggolan heeft er nog altijd moeilijk mee dat hij zijn grote droom, de Rode Duivels vertegenwoordigen op een WK, door toedoen van Roberto Martinez niet kans realiseren. Dat zegt Nainggolan 'the day after' tijdens een interview bij Studio Brussel.

Nainggolan weet al sinds zondag dat hij niet naar Rusland gaat en probeert de klap te verwerken. Onze populaire landgenoot zegt zich 'oké' te voelen. "Ik ben altijd correct geweest. Ik weet dat ik er alles voor heb gedaan. Dat ik daar niet voor beloond word, heb je niet in eigen handen."

'Il Ninja' geeft vervolgens toe dat de ontgoocheling toch wel enorm is. "Dit moet een van de moeilijkste momenten in mijn carrière zijn. Ik heb altijd gedroomd van een WK. En ik had er al een gemist." In 2014 werd Nainggolan ook al gepasseerd door Marc Wilmots. Twee jaar later was de Roma-middenvelder wel van de partij op het EK van 2016, waar hij een belangrijke basispion was.

Hij probeert zich nu vooral neer te leggen bij de keuze van bondscoach. ''Als je naar mijn prestaties kijkt, verdiende ik een plaats in de WK-selectie, maar er is een andere keuze gemaakt. Dan kan je niet veel doen'', besluit hij. Zelfs met een toezegging om een rol van reserve te accepteren, kon hij Martinez niet van gedachten doen veranderen.

Lees ook: Nainggolan geeft eerste reactie na niet-selectie: "Het is genoeg geweest"