Nainggolan wilde zelfs als wissel mee naar Rusland: ''Ik zei: maakt mij niet uit''

Nainggolan wilde zelfs als wissel mee naar Rusland: ''Ik zei: maakt mij niet uit''

Gepubliceerd: dinsdag 22 mei 2018 om 17:40di 22-05-2018 om 17:40

De niet-selectie van Radja Nainggolan blijft de gemoederen flink bezighouden. Na een nachtje slapen is het onbegrip bij de hoofdpersoon zelf nog onverminderd groot. Nainggolan zou zich in een reserverol hebben geschikt, zo geeft hij aan bij Studio Brussel.

Nainggolan kan met name niet leven met de uitleg van Martinez. "Met de reden voor mijn niet-selectie kan ik niet tevreden zijn. We hebben over de tactiek gesproken. Hij zei me dat ik in Rome een belangrijke rol heb, dat de spelers daar voor mij spelen. Als bondscoach had hij daar de tijd niet voor, zei hij. En omdat hij bij de nationale ploeg ongeveer twee jaar een systeem hanteert, zou het moeilijk zijn voor mij om een basisplaats af te dwingen."

'Il Ninja' maakte Martinez tijdens hun ontmoeting in Rome echter direct duidelijk dat hij een mindere promintene rol zou accepteren. Volgens Martinez kon een topspeler als Nainggolan niet tevreden zijn met enkele speelminuten, maar dat maakte Nainggolan naar eigen zeggen niets uit. ''Ik wil er vooral bij zijn op het WK. Ik heb al vaak op de bank gezeten bij de nationale ploeg. En ik vind niet dat ik verkeerd gereageerd heb."

Tot slot spreekt de middenvelder van AS Roma tegen dat hij een mogelijk stoorzender zou worden, als hij geen basisplaats zou krijgen in Rusland. "Natuurlijk zou ik er dan voor de groep geweest zijn. Ik ben iemand die plezier maakt. In Rome, in Cagliari... overal koesteren ze goede herinneringen'', aldus Nainggolan.

Lees ook: Nainggolan deed zegje tegen Martinez: ''Nooit op mijn goede positie gezet''

Plaats een reactie

dinsdag 22 mei 2018 om 20:57
Voila en ik geloof hem ook. Martinez moet hem niet. Dat hij het gewoon dan ook zo zegt. Ik kan Martinez volgen als hij zegt dat er voldoende en betere alternatieven zijn op de 10. En gelijk heeft onze bondscoach. Het zou raar zijn om Radja bij de Rode Duivels op de 10 te zetten. Martinez blijft op dezelfde nagel kloppen echter. Radja zijn plaats is op de 6 of op de 8. Je hebt daar nu de Chinese Witsel en de niet echt 100 procen fitte Dembele en Fellaini (want toch ook wel wat gekwetst geweest...). En that's it he. Stel dat er 1 geschorst is of gekwetst....dan zijn uw wisselmogelijkheden op en dan moet je rekenen op ene Dendoncker ofzo. Radja is toch gewoon beter op de 6, geef dat toch eerlijk toe. Als je tegen Argentinië speelt en Messi ontbindt zijn duivels, wie wil je dan in de buurt hebben...de ervaren Radja die hem al kent of het jonkie Dendoncker die nog onder de indruk zal zijn van de Messias. Radja heeft die ervaring wel, Leander niet. En dat kost punten... er is vanuit de spelersgroep geen enkel probleem met Radja, welnu dan...wat is het probleem. Dat Radja pinten drinkt en zuipt en rookt, maar op het plein zie je er wel maar één lopen die altijd alles geeft en dat is Radja. Je ziet het er niet aan. Als,je daarentegen Fellaini over het veld ziet sloffen op zijn dooie gemak...
Vind ik leuk
dinsdag 22 mei 2018 om 23:35
"Volgens Martinez kon een topspeler als Nainggolan niet tevreden zijn met enkele speelminuten"

En iemand die ervoor kiest om in China om de laatste plaats te gaan spelen?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws