'Het ziet er goed uit voor Vanderhaeghe, maar Gent twijfelt nog'

'Het ziet er goed uit voor Vanderhaeghe, maar Gent twijfelt nog'

Gepubliceerd: dinsdag 22 mei 2018 om 07:40di 22-05-2018 om 07:40

Yves Vanderhaeghe is nog altijd niet zeker of hij volgend seizoen nog de trainer is van KAA Gent. Maar dankzij het behalen van een Europees ticket lijkt hij het bestuur van de Buffalo's toch overtuigd te hebben.

Met een Europees ticket op zak kan Gent gerust aan de zomer beginnen. "Yves heeft een grote verdienste in dit alles", stelt voorzitter Ivan De Witte in Het Laatste Nieuws.

Toch bevestigt de voorzitter nog niet dat Vanderhaeghe zeker mag blijven. "Als alles bezonken is en we met Yves gesproken hebben, is de kans zeer groot dat we met elkaar doorgaan. De doelstellingen zijn bereikt. Maar laat mij toe om het daar voorlopig bij te houden. Ik wil eerst een evaluerend gesprek met Yves, op alle vlakken."

Deze week zit het bestuur van Gent samen met Vanderhaeghe. Voor de trainer op vakantie vertrekt, moet er veel duidelijk worden.

Poll

Moet Gent Vanderhaeghe behouden als trainer?

(395 stemmen)

Plaats een reactie

Geertvdd +3867
dinsdag 22 mei 2018 om 09:55
De doelstellingen zijn behaald maar we zijn niet zeker of we hem willen houden …
Ze weten in Gent toch dat Michel op zoek is naar een appartement in Luik hé?
Vind ik leuk
Reagens +2535
dinsdag 22 mei 2018 om 10:05
Het voor mij een én én verhaal.

En Vanderhaeghe heeft een grote verdienste in dit Europese ticket én het is tijd om afscheid te nemen.
Beter dan dit gaat het niet worden voor beide partijen. Gent heeft een nieuwe coach nodig met een uitgesproken persoonlijkheid en filosofie. Wat mij betreft iemand die de Ajax school aanhangt.
[Reactie gewijzigd op dinsdag 22 mei 2018 om 10:05]
Vind ik leuk
JLo +684
dinsdag 22 mei 2018 om 10:44
Yves heeft een ploeg op de dool tijdens het seizoen overgenomen en is geslaagd in zijn doelstellingen (ook al zat er volgens enkelen meer in). Elk team heeft tijdens een volledig seizoen zijn ups en downs, bij Gent was dat jammer genoeg ook op enkele beslissende wedstrijden tijdens PO1.
Geef Yves het vertrouwen om een volwaardige voorbereiding door te lopen...
Vind ik leuk
Lord Wenger +16288
dinsdag 22 mei 2018 om 10:52
En goede doordachte transfers doen.
Vind ik leuk
dinsdag 22 mei 2018 om 12:21
Vanderhaeghe is geen tacticus en daar wringt het schoentje. Zijn voorgangers konden uren over voetbal filosoferen met de voorzitter over tactiek. Vanderhaeghe zijn motto is...hou het simpel. Als je de betere spelers hebt dan gaat dat. Als je onderligt dan kan je pas uw kunnen als trainer laten zien. Gent heeft een goede kern. Ik persoonlijk zie ook liever een andere trainer.
Vind ik leuk
Hhti +1557
dinsdag 22 mei 2018 om 13:53
Houden ze hem dat zal men in Gent hetzelfde meemaken zoals in Oostende het 2de seizoen!! Dit zag je nu al in de catacomben, waar hij de schuld op Thijs heeft afgegeven!! Zo zit het voetbalwereldje nu eenmaal in elkaar!! En dan maar afgeven na de wedstrijd in FCB, dat hij eigenlijk een mirakel heeft verwezenlijkt na de vorige trainer die geen touche meer had met zijn spelers!! Heel gevaarlijk en ik denk dat hij de boemerang heeft geworpen, maar je wat erna gebeurd hé met een boemerang!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws