Vindt Preud'homme zijn eerste aanwinst voor Standard bij Club Brugge?

Vindt Preud'homme zijn eerste aanwinst voor Standard bij Club Brugge?

22-05-2018 07:00
4

Uitstel is geen afstel. In het geval van Lior Refaelov kan dat wel eens kloppen. In de winter stond de speler van Club Brugge dichtbij een transfer naar Standard. Die kwam er niet, maar komende zomer kan het wel eens prijs zijn.

Dit seizoen had Rafa slechts een bijrol bij Club Brugge. "Ik hoop niet dat ik nog een seizoen als dit meemaak. Het was moeilijk omdat ik nooit echt ritme kon opdoen. Trainingen zijn immers niet hetzelfde als matchen. En ik voel me fysiek nog uitstekend”, aldus Refaelov bij Het Laatste Nieuws.

In januari vroeg Club Brugge nog 1,5 miljoen euro voor de speler, maar nu zal dat minder zijn. Het contract van Refaelov loopt af in 2019. Standard speelt nog altijd door zijn hoofd. "In januari heb ik een uitstekend gesprek gehad met hen. Ze hebben een goede ploeg, uitstekende spelers."

Bij Standard wordt Michel Preud'homme komend seizoen de trainer. Met hem werd Refaelov nog kampioen in Brugge. "Wie wordt de opvolger van Sa Pinto?", lacht Refaelov. "Als het Preud'homme wordt... Het is altijd ideaal als je met iemand kan werken die je kent en die jou ook kent.”