Degryse tipt Anderlecht: Aan dat soort jongens moet je denken

Degryse tipt Anderlecht: "Aan dat soort jongens moet je denken"

21-05-2018 20:15
6

Anderlecht heeft de laatste maanden niet stilgezeten op de transfermarkt. Voor komend seizoen zijn Yevhen Makarenko, Kristal Abazaj en Elias Cobbaut al zeker. Verder circuleren de namen van onder meer Antonio Milic en Knowledge Musona. Marc Degryse wil echter vooral een nieuwe spits zien.

Laurent Depoitre is geen slechte piste volgens Degryse. "Die heb ik alvast liever dan Teodorczyk. Ook omdat je weet dat het wel moet werken met Hein Vanhaezebrouck. Van een spits van Anderlecht mag je toch verwachten dat hij af en toe eens een bal goed kan controleren", sneert hij naar Teo in HLN Vista.

Ook Landry Dimata is een interessant target. "Misschien nemen ze Dimata wel, die na een moeilijk jaar bij Wolfsburg nog kan evolueren. Aan dat soort jongens moet je denken. Hij heeft bij KV Oostende één goed jaar gespeeld, maar is hij klaar voor Anderlecht?"

Degryse weet dat Luc Devroe voor een nieuw elan kan zorgen. "Devroe heeft zijn contacten, aanvankelijk zal het op basis daarvan zijn. Dan moeten ze ook de scoutingscel op punt zetten."