'Mourinho krijgt monsterbudget van United: Rode Duivel is toptarget'

'Mourinho krijgt monsterbudget van United: Rode Duivel is toptarget'

21-05-2018 17:53
6

José Mourinho krijgt volgende zomer een transferbudget van 285 miljoen euro bij Manchester United. Gareth Bale en onze landgenoot Toby Alderweireld zijn volgens Sky Sports de toptargets van de Portugese coach.

Door de nederlaag in de finale van de FA Cup (1-0 tegen Chelsea) blijft United dit seizoen met lege handen achter. De grootmacht pakte geen enkele prijs en dat zorgt voor extra druk op de schouders van Mourinho, die volgend seizoen absoluut de hoofdprijs moet afschieten met de Mancunians.

De Portugese coach heeft zijn verlanglijstje al overgemaakt aan het bestuur van de club. Volgens Mourinho heeft zijn ploeg minstens vijf nieuwe spelers nodig om de kloof met aartsrivaal Manchester City te verkleinen. Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) moet de nieuwe leider in de defensie worden.

Op het middenveld zijn Fred (Shakhtar Donetsk), Jorginho (Napoli), Alex Sandro (Juventus) en Jean Michael Seri (OGC Nice) de belangrijkste kandidaten. Ten slotte moet Gareth Bale de nieuwe aanvalsleider worden op Old Trafford. De linkspoot zit op een zijspoor bij Real Madrid en zal volgende zomer waarschijnlijk andere oorden opzoeken.