Exit! Huurling neemt afscheid van Antwerp: 'Genoten van eerste tot laatste minuut'

Exit! Huurling neemt afscheid van Antwerp: 'Genoten van eerste tot laatste minuut'

Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 16:50ma 21-05-2018 om 16:50

Alexander Corryn heeft op Instagram afscheid genomen van Royal Antwerp FC en zijn fans. De verdediger annex middenvelder werd de afgelopen twee seizoenen gehuurd van KV Mechelen, maar keert na de zomer dus niet meer terug op de Bosuil.

Corryn was in 1B een vaste waarde in het kampioenselftal en hield na de promotie zijn basisplaats vast. De 24-jarige Corryn mocht in Play-Off 2 echter nog maar twee keer in actie komen van trainer Laszlo Böloni, waardoor het aantal optredens voor The Great Old is blijven steken op 51. Hierin was hij betrokken bij vijf treffers: één goal, vier assists. Corryn kijkt terug op een fantastische tijd en het vertrek valt hem dus zwaar.

''Bedankt aan al mijn RAFC-vrienden voor deze twee fantastische jaren! Jullie hebben getoond waarom Antwerp altijd in 1ste moet zitten! Ik ben fantastisch ontvangen en heb genoten van de eerste tot de laatste minuut! Heel veel succes en we komen elkaar sowieso nog tegen!'', schrijft Corryn.

Lokeren wordt zo goed als zeker de nieuwe bestemming van Corryn, nadat hij de keuze had uit vier ploegen. Corryn kiest er echter voor om terug te keren naar de club, waar hij zijn debuut in het profvoetbal maakte.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws