Ik zag een glimlach op zijn gezicht, dat is alles wat ik van Neymar wil zien

"Ik zag een glimlach op zijn gezicht, dat is alles wat ik van Neymar wil zien"

Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 14:42ma 21-05-2018 om 14:42

Thomas Tuchel is vanaf komend seizoen trainer van Paris Saint-Germain en hij kan niet wachten tot zijn nieuwe klus begint. Hij kijkt uit naar de samenwerking met het sterrenensemble van de Franse topclub, met Neymar als grootste blikvanger. Over de mogelijke komst van Gianluigi Buffon laat hij niets los.

Tuchel (44), die Unai Emery opvolgt bij PSG, geeft in een persconferentie aan dat hij onlangs een goede kennismaking heeft gehad met Neymar. "Het was een goed gesprek. Hij is een artiest, een exceptionele speler, één van de beste spelers ter wereld. Hij heeft een structuur nodig waarin hij kan uitblinken. Hij was erg vriendelijk. We hadden het over voetbal en tactiek. Ik zag een glimlach op zijn gezicht en dat is alles wat ik van Neymar wil zien."

"Als de transferwindow nu sluit, zou ik gelukkig zijn. Er zijn veel exceptionele spelers hier, ik moet ze eerst leren kennen. Ik kom niet met eisen en zeg niet 'ik wil die of die.' Er is al genoeg talent, ook jonge mensen", zegt Tuchel over de geruchten rondom Buffon, de komst van de Italiaanse doelman zou woensdag worden beklonken. "Ik kan niets zeggen. Maar achter zo'n atleet ziet altijd een grote persoonlijkheid. Ik ken hem niet persoonlijk. We gaan zien wat er gebeurt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws