Kritische Albert haalt uit: ''We moeten het enige land ter wereld zijn''

Kritische Albert haalt uit: ''We moeten het enige land ter wereld zijn''

21-05-2018 13:32
7

De niet-selectie van Radja Nainggolan is ook slecht ontvangen door Philippe Albert. De voormalige Rode Duivel staat bekend om zijn kritische uithalen en ook ditmaal schuwt hij de harde bewoordingen niet.

"We moeten het enige land ter wereld zijn die het zonder één van de beste middenvelder ter wereld doet. Ik ben niet bang om dat te zeggen'', trekt Albert van leer in de studio van de RTBF. Albert vervolgt: ''Nainggolan wordt zeer gewaardeerd door zijn collega's zei Martinez, maar bij een competitie als dit moet je gaan met je belangrijkste kwaliteiten en beste spelers.''

''Nainggolan moet deel uitmaken van deze selectie, helaas is dit niet het geval en het is verschrikkelijk. Het is om een tactische reden, maar daar ben ik het niet mee eens.'' Albert was sowieso niet te spreken over de woorden van Martinez. ''Ik heb hem horen spreken over 'waardering voor sommige spelers'. Ik vraag de bondscoach niet om spelers te appreciëren. Dit is een vreemde selectie, waar nog veel over gedebatteerd zal worden'', besluit de WK-ganger van 1990 en 1994.

Lees ook: OFFICIEEL: Nainggolan stopt met Rode Duivels en sneert naar Martinez