Club Brugge stelt Clement en Genk teleur: Je verwacht dat toch...

Club Brugge stelt Clement en Genk teleur: "Je verwacht dat toch..."

21-05-2018 08:41
6

KRC Genk deed zondag wat het moest en won met 1-2 van RSC Anderlecht. Het maakte daarmee aanspraak op die vierde plek in de stand, maar moest hopen op een goed resultaat in de wedstrijd tussen Club Brugge en KAA Gent. De landskampioen verloor echter in eigen huis.

Trainer Philippe Clement kon ondanks de winst tegen paars-wit dus niet helemaal tevreden zijn. Zijn ex-ploeg Club Brugge hielp hem niet. "Er hangt vast en zeker een dubbel gevoel", zegt hij aan Sporza.

"Je verwacht toch dat Brugge op z'n minst een punt haalt thuis tegen Gent. Wij hebben ons werk gedaan, spijtig genoeg was dat niet genoeg om die vierde plaats te pakken. Maar we breien er nog een week achter en we proberen dat ticket toch nog te bemachtigen in eigen huis met onze eigen supporters", aldus Clement.

Toch blikt Clement terug op goede Play-Offs. "Na Standard zijn we de ploeg die het meeste punten gehaald heeft in de Play-Offs, die het meeste punten heeft gehaald van januari tot nu. Dus het vertrouwen mag er zijn. Alleen op Gent en op Charleroi hebben we punten verloren, anders had het er heel anders uitgezien", besluit hij.