Weer beginnen vanaf nul voor Vanhaezebrouck: Al mijn hele carrière zo

  Weer beginnen vanaf nul voor Vanhaezebrouck: "Al mijn hele carrière zo"

  Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 07:00ma 21-05-2018 om 07:00

  Na het einde van het seizoen staat er weer heel wat te gebeuren. De kern van Anderlecht zal er volgend seizoen helemaal anders uitzien. Weer beginnen vanaf 0 dus voor Hein Vanhaezebrouck. Dat beseft de coach ook.

  "We moeten een nieuwe start maken", beseft de trainer bij Het Laatste Nieuws. "Er is heel veel werk, maar dat is al mijn hele carrière zo. Bij KV Kortrijk was het elk jaar het geval, bij Gent eigenlijk ook, op het tweede seizoen na, toen we het beste voetbal in België speelden. Ik ben het dus gewoon."

  Te negatief wilde de coach zich niet uitlaten over het seizoen. "Trouwens, we hebben toch een Europees ticket, hé. Ik geef toe dat Anderlecht beter zou moeten kunnen doen dan derde eindigen, maar gezien de omstandigheden…"

  Plaats een reactie

  TageMeister +6127
  maandag 21 mei 2018 om 08:07
  Er moeten vooral enkele gerichte versterkingen bij en de vertrekkers waardig vervangen worden.
  Vind ik leuk
  Zetterberg +11558
  maandag 21 mei 2018 om 08:28
  Kara, DD, Trebel gaan sowieso nog vertrekken. De beste van gisteren willen ze uitlenen en Najar zal altijd wel, vrees ik, blessuregevoelig zijn. Wat schiet er dan nog over? Ik vrees dat er meer dan enkele gerichte versterkingen moeten gebeuren. Het wordt, alweer, een spannende transferperiode, maar laten we het hoofd koel houden en hopen dat het in orde komt!
  Vind ik leuk
  Hhti +1553
  maandag 21 mei 2018 om 09:45
  Die is nu al bezig met zichzelf te bewieroken voor wat eventueel in toekomst positief zou kunnen worden tov van dit seizoen!! Persoonlijkheid/respect voor niemand, hij is altijd de uitvinder van het betere!!
  Vind ik leuk
  maverick +243
  maandag 21 mei 2018 om 10:08
  Het belangrijkste vind ik achteraan. Begin met je keeper en top verdedigers zodat je de nul kunt houden. Dan moet je er ook geen 3 of 4-goals maken om te winnen. Sels en boeckx lijken me wel ok in de goal. Jammer van Trebel, was een echte werker die blijft gaan. Ne patron op het middenveld zal je ook nodig hebben, dat heb ik van Kums niet gezien dit jaar, dus ne top middenvelder moet er ook komen. Dat is je basis om op verder te bouwen vind ik. Ze hebben tijd en geld en hopelijk mogen we nog eens dromen van het dominante Anderlecht van vroeger en dan komt al de rest van zelf, groter stadion, meer publiek, meer inkomsten, betere resultaten in europa, alles in stijgende lijn en kan je ook vedetten aantrekken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws