Weer beginnen vanaf nul voor Vanhaezebrouck: Al mijn hele carrière zo

  Weer beginnen vanaf nul voor Vanhaezebrouck: "Al mijn hele carrière zo"

  maandag 21 mei 2018 om 07:00

  Na het einde van het seizoen staat er weer heel wat te gebeuren. De kern van Anderlecht zal er volgend seizoen helemaal anders uitzien. Weer beginnen vanaf 0 dus voor Hein Vanhaezebrouck. Dat beseft de coach ook.

  "We moeten een nieuwe start maken", beseft de trainer bij Het Laatste Nieuws. "Er is heel veel werk, maar dat is al mijn hele carrière zo. Bij KV Kortrijk was het elk jaar het geval, bij Gent eigenlijk ook, op het tweede seizoen na, toen we het beste voetbal in België speelden. Ik ben het dus gewoon."

  Te negatief wilde de coach zich niet uitlaten over het seizoen. "Trouwens, we hebben toch een Europees ticket, hé. Ik geef toe dat Anderlecht beter zou moeten kunnen doen dan derde eindigen, maar gezien de omstandigheden…"

  Plaats een reactie

  pateken +1390
  maandag 21 mei 2018 om 08:07
  k schoot deze nacht wakker uit een bizarre droom:
  Mijn favoriete team, grotendeels samengesteld uit jongens die tot voor kort onze roemrijke kleedkamer niet zouden mogen betreden hebben, deed zijn best maar speelde zowat een volledig seizoen een nooit eerder gezien …pompwatervoetbal .
  Een ervaren rot, met een ongelooflijke staat van verdienste, vond het nodig zijn riante loon bij te spijkeren door een gokje te wagen op eigen wedstrijden. De club reageerde nauwelijks.
  Midden in het seizoen achtte onze voorzitter het moment gekomen om zichzelf ,zijn familie & de aandeelhouders een vette eindejaarspremie te gunnen door de équipe de son coeur van de hand te doen.
  Op een kerkhof iets verder draaide zijn vader zich verschillende keren om.
  De nieuwe big boss, die tot dan niet de minste voeling had met onze ploeg, ging met de grove borstel door de gelederen: Hoog oplopende ruzies met o.a. de verguisde ex-manager werden breed uitgesmeerd in de media, schadeclaims volgden.
  Alsof we nog niet genoeg negatief in het nieuws kwamen vond onze trainer - die van bij zijn aanstelling zowat alles en iedereen in vraag stelde … behalve zichzelf - het nodig een collega de grond in te boren. Toegegeven die collega heeft meer dan één vijs los maar om je nu tot dat niveau te verlagen….
  En weet je wat?? Op het einde van het gruweljaar vol bagger, kommer en kwel, eindigde mijn ploeg toch nog derde.
  Tja , het was dan ook een droom hé, in het echte leven & in een echte competitie gebeuren zulke zaken uiteraard niet .
  Vind ik leuk
  TageMeister +1779
  maandag 21 mei 2018 om 08:07
  Er moeten vooral enkele gerichte versterkingen bij en de vertrekkers waardig vervangen worden.
  Vind ik leuk
  Zetterberg +6194
  maandag 21 mei 2018 om 08:28
  Kara, DD, Trebel gaan sowieso nog vertrekken. De beste van gisteren willen ze uitlenen en Najar zal altijd wel, vrees ik, blessuregevoelig zijn. Wat schiet er dan nog over? Ik vrees dat er meer dan enkele gerichte versterkingen moeten gebeuren. Het wordt, alweer, een spannende transferperiode, maar laten we het hoofd koel houden en hopen dat het in orde komt!
  Vind ik leuk
  Hhti +907
  maandag 21 mei 2018 om 09:45
  Die is nu al bezig met zichzelf te bewieroken voor wat eventueel in toekomst positief zou kunnen worden tov van dit seizoen!! Persoonlijkheid/respect voor niemand, hij is altijd de uitvinder van het betere!!
  Vind ik leuk
  maverick +69
  maandag 21 mei 2018 om 10:08
  Het belangrijkste vind ik achteraan. Begin met je keeper en top verdedigers zodat je de nul kunt houden. Dan moet je er ook geen 3 of 4-goals maken om te winnen. Sels en boeckx lijken me wel ok in de goal. Jammer van Trebel, was een echte werker die blijft gaan. Ne patron op het middenveld zal je ook nodig hebben, dat heb ik van Kums niet gezien dit jaar, dus ne top middenvelder moet er ook komen. Dat is je basis om op verder te bouwen vind ik. Ze hebben tijd en geld en hopelijk mogen we nog eens dromen van het dominante Anderlecht van vroeger en dan komt al de rest van zelf, groter stadion, meer publiek, meer inkomsten, betere resultaten in europa, alles in stijgende lijn en kan je ook vedetten aantrekken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Weer beginnen vanaf nul voor Vanhaezebrouck: "Al mijn hele carrière zo"