UPDATE: Bevestiging van interesse in Fellaini, maar: Het wordt moeilijk

UPDATE: Bevestiging van interesse in Fellaini, maar: "Het wordt moeilijk"

20-05-2018 22:07
4

De toekomst van Marouane Fellaini zou wel eens in Italië kunnen liggen. AC Milan zou de Rode Duivel namelijk een driejarig contract hebben aangeboden. Dat meldt La Dernière Heure.

Fellaini heeft een aflopend contract bij Manchester United en is niet van plan om te gaan verlegen. Hoewel coach José Mourinho onze landgenoot graag wil houden, sloeg 'Big Fella' al meerdere aanbiedingen af. Fellaini wil deze zomer namelijk optimaal profiteren van zijn transfervrije status.

Italiaanse media suggereerden aan het begin van deze maand al dat Fellaini mogelijk naar de Serie A trekt, maar hij werd destijds gelinkt aan Juventus. Het is echter AC Milan dat momenteel het meest concreet lijkt te zijn. Milan wil onder Chinese leiding weer aansluiten bij de nationale en internationale top en ziet in Fellaini een geschikte versterking voor het middenvelder. Fellaini gunt zichzelf naar verwachting nog bedenktijd, want ook China is een serieuze optie voor hem.

Update 22:07: In de Italiaanse pers liet Massimo Mirabelli, technisch directeur van AC Milan, zich uit over de interesse in Fellaini: "Hij kan een heel belangrijke speler worden", bevestigt hij de interesse. "We weten dat hij geen nieuw contract zal ondertekenen bij Man Utd, maar het is moeilijk om te zeggen dat wij al een deal hebben. Het zal heel moeilijk worden om hem te halen."