Boskamp geeft advies: ''Denk dat hij beter in Brugge kan blijven''

Boskamp geeft advies: ''Denk dat hij beter in Brugge kan blijven''

Gepubliceerd: zondag 20 mei 2018 om 15:26zo 20-05-2018 om 15:26

Hans Vanaken kan terugblikken op een uitstekend seizoen. Mede dankzij zijn elf goals en twaalf assists wist Club Brugge zich vorige week tot landskampioen te kronen. Bovendien werd Vanaken verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. Door zijn sterke prestaties is het afwachten of hij ook na de zomer nog bij Blauw-Zwart speelt.

Vanaken heeft ongetwijfeld de aandacht getrokken van diverse buitenlandse clubs en een transfer valt daarom niet uit te sluiten. Johan Boskamp raadt de aanvallende middenvelder echter aan om nog niet de stap naar het buitenland te zetten. ''Ik denk dat hij beter in Brugge kan blijven. Je weet dat de Engelse of Duitse topclubs niet voor hem komen, en dan kom je bij de middenmoters uit'', zegt Boskamp in Het Belang van Limburg.

En de Nederlandse analist denkt niet dat Vanaken niet goed bij dergelijke ploegen past. Vanaken komt het best tot zijn recht in een dominante ploeg. En hier is hij de gevierde man. Dat zijn allemaal dingen waar hij rekening mee moet houden", besluit Boskamp.

Lees ook: Vader Vanaken ziet de Bundesliga wel zitten: ''Past bij hem''

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws