'Sterspeler uit Eredivisie kan naar Dortmund, AC Milan of ... Anderlecht'

'Sterspeler uit Eredivisie kan naar Dortmund, AC Milan of ... Anderlecht'

20-05-2018 11:50
4

Het is nu al zo klaar als een klontje dat Marc Coucke stevig wil investeren om RSC Anderlecht opnieuw naar de top te katapulteren. Toch groeien de bomen ook voor de nieuwe voorzitter niet tot aan de hemel. Al denkt men in Duitsland blijkbaar van wel ...

Het Duitse Bild komt namelijk met een behoorlijk onwaarschijnlijk verhaal naar buiten. Volgens het magazine zou Anderlecht interesse tonen in Hakim Ziyech. De Marokkaanse international maakte dit seizoen furore bij Ajax Amsterdam, waar hij negen doelpunten en zeventien assists liet optekenen in de Eredivisie.

Toen Ziyech nog bij FC Twente voetbalde, wilde Anderlecht ook al onderhandelen over een transfer. Het bedrag dat destijds op tafel moest komen, was toen echter onbetaalbaar. Het zou bijzonder straf mocht dat nu wél haalbaar zijn, aangezien de marktwaarde van Ziyech nog stevig is toegekomen.

Overigens is ook de concurrentie voor paars-wit niet van de poes. Zo zouden onder meer AC Milan, Borussia Dortmund en Leicester City de spelmaker op de radar hebben staan, weet Bild. De Marokkaan lijkt het petje van Anderlecht dus te boven te gaan.