OPSTELLING: Chevalier moet Roef passeren bij debuut van interim Geeraerd

OPSTELLING: Chevalier moet Roef passeren bij debuut van interim Geeraerd

18-05-2018 19:24

Wie dacht dat er op de slotspeeldag van Play-Off 2 niets meer op het spel staat, moet Teddy Chevalier uit het oog verloren zijn. De Fransman krijgt op bezoek bij Waasland-Beveren nog één kans om Hamdi Harbaoui voorbij te gaan in de topschuttersstand.

Chevalier leek lange tijd op weg naar de Gouden Stier, maar met een verbluffende terugronde ging Zulte Waregem-huurling Harbaoui op en over de Kortrijkzaan. Momenteel staat de Tunesiër één doelpuntje voor. Bovendien komt hij later nog in actie in de finale van Play-Off 2 tegen Sporting Lokeren. Die wedstrijd telt na rijp beraad ook mee voor het topschuttersklassement.

Glen De Boeck ondersteunt Chevalier alvast voldoende in zijn missie, want ook die andere goaltjesdief, Jérémy Perbet, maakt zijn opwachting op de Freethiel. Daar moet interim-trainer Dirk Geeraerd de malaise van onder Sven Vermant doen vergeten. Hij verwijst 'flateraars' Merveille Goblet en Maximiliano Caufriez alvast naar de bank. Zo zal Davy Roef er alles aan doen om Chevalier de Gouden Stier te misgunnen.