Leko licht tipje van de sluier op: We willen zondag twee dingen doen

Leko licht tipje van de sluier op: "We willen zondag twee dingen doen"

18-05-2018 14:45
7

Als het van Ivan Leko afhangt, zal Club Brugge zondag alles geven om de fans een laatste keer te plezieren dit seizoen. Blauw-Zwart heeft de landstitel al op zak, maar AA Gent moet niet op cadeautjes rekenen.

"We zijn kampioen, alles is gekend", vertelde Leko volgens Het Laatste Nieuws tijdens een persconferentie. "We zijn heel trots, maar het blijft een voetbalwedstrijd. In onze laatste thuismatch zullen we alles doen om te winnen. We willen Gent absoluut verslaan."

De Buffalo's moeten niet op cadeautjes rekenen, maar Timmy Simons mag dat wel. "We willen zondag twee dingen doen. Timmy verdient een mooi afscheid en we zullen het maximale doen om die match te winnen voor de supporters. Hun steun was de voorbije tien maanden ongelooflijk."

Leko had ook verder veel lof voor Ruud Vormer, die afgelopen week voor het eerste geselecteerd werd voor de Nederlandse nationale ploeg. "Dat is dik verdiend. Het is fantastisch voor heel Club Brugge. Zo'n jaar, met al die doelpunten en assists. Qua cijfers behoort hij tot de besten in Europa. Ruud maakt ons trots."

Lees ook: 'Domper voor titelviering van Club; Gent niet akkoord met kampioenenhuldiging'