'Lokeren haalt Corryn terug naar Daknam, ook nieuwe doelman en spits tekenen'

  'Lokeren haalt Corryn terug naar Daknam, ook nieuwe doelman en spits tekenen'

  Gepubliceerd: vrijdag 18 mei 2018 om 09:25vr 18-05-2018 om 09:25

  Alexander Corryn heeft zijn keuze gemaakt, althans zo lijkt het. De linkspoot – die eigendom is van KV Mechelen – gaat normaal gezien aan de slag bij  Sporting Lokeren. Het jeugdproduct van de Waaslanders keert zo terug naar het oude nest.

  Volgens Het Laatste Nieuws tekent Corryn begin volgende week een contract voor vier seizoenen. De linksachter – die ook als centrale middenvelder kan fungeren – moet een extra troef worden voor het team van Peter Maes.

  De afgelopen dagen raakten de onderhandelingen in een stroomversnelling. Er was interesse van Club Brugge, KAA Gent en Antwerp. Ook KV Mechelen wilde de linkspoot graag bij zich houden. Uiteindelijk kiest Corryn dus voor een terugkeer naar een vertrouwde omgeving.

  Twee jonge talenten
  Daar blijft het echter niet bij voor Lokeren. Zo kapen de Tricoleres doelman Robin Mantel (17) weg bij Verbroedering Geel. Hij wordt derde doelman, in de plaats van de vertrekkende Bo Geens.

  Bovendien krijgt ook tester Jan Carlos Hurtado een contract bij Lokeren. De 18-jarige Venezolaanse spits was de voorbije weken op proef. Met succes, want de jonge aanvaller krijgt een contract op Daknam. Hij komt over van Deportiva Tachira.

  LEES OOK: 'Lokeren troeft Antwerp af in strijd om gegeerde Belgische flankverdediger'

  Poll

  Waar zie je Lokeren volgend seizoen eindigen?

  (373 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws