Domper voor Club Brugge: 'Smaakmaker heeft laatste wedstrijd er al opzitten'

Domper voor Club Brugge: 'Smaakmaker heeft laatste wedstrijd er al opzitten'

18-05-2018 08:50
4

Club Brugge viert zondag zijn nieuwe landstitel voor, tijdens en na de galawedstrijd tegen KAA Gent. Voor verschillende spelers wordt het mogelijk ook het afscheid voor eigen publiek. Helaas zal niet iedereen op het veld te zien zijn.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Anthony Limbombe niet wedstrijdfit raakt tegen zondag. De flankspeler van Blauw-Zwart is al enkele weken op de sukkel. Gezien de vele interesse voor de Rode Duivel, bestaat de kans dat hij zijn laatste wedstrijd bij Club al  achter de rug heeft.

Verschillende clubs uit de Premier League, alsook Olympique Lyon hengelen naar de diensten van Limbombe. De speler zelf geeft aan wel klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Club Brugge wil daarentegen wel een mooie som vangen voor zijn smaakmaker.

Diaby wel fit
Wie vermoedelijk wel fit raakt voor de slotmatch tegen Gent, is Abdoulay Diaby. De Malinees is bijna hersteld van zijn enkelblessure. Ook hij zal het Jan Breydelstadion na het seizoen wellicht verlaten. De pocketspits krijgt – in tegenstelling tot Limbombe – wel de kans om in schoonheid af te sluiten.