'Lokeren troeft Antwerp af in strijd om gegeerde Belgische flankverdediger'

  'Lokeren troeft Antwerp af in strijd om gegeerde Belgische flankverdediger'

  Gepubliceerd: vrijdag 18 mei 2018 om 08:35vr 18-05-2018 om 08:35

  Sporting Lokeren heeft er een wisselvallig seizoen opzitten. Na een jaartje degradatievoetbal verbazen de Waaslanders in Play-Off 2 vriend en vijand. Toch mikken de troepen van Peter Maes volgend seizoen weer hoger.

  Met het oog op het nieuwe seizoen halen de tricolores alvast een nieuwe rechtsachter in huis. Vrijdag zet Mickaël Tirpan zijn handtekening onder een driejarig contract, aldus Het Laatste Nieuws. De aanvallende ingestelde back komt over van AS Eupen. Voordien speelde hij ook nog voor Royal Excel Moeskroen.

  Geen Jans
  De vinnige flankverdediger kon ook op de interesse rekenen van Antwerp FC, maar Tirpan kiest uiteindelijk voor Sporting Lokeren. Met zijn komst lijkt er op Daknam geen toekomst meer voor Tracy Mpatie en/of Stefano Marzo, die beiden nog niet konden overtuigen.

  Aanvankelijk was ook Laurent Jans van Waasland-Beveren in beeld, maar hij blijkt te duur. Daarom koos Geel-Wit-Zwart voor een Belgisch alternatief. Tirpan kwam dit seizoen tijdens 31 wedstrijden in actie.

  Poll

  Een goede versterking voor Lokeren?

  (220 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 18 mei 2018 om 09:12
  Spijtig, had hem graag naar Antwerp zien komen.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +17434
  vrijdag 18 mei 2018 om 09:18
  Goede optie! Belgische, amper 24 jaar en kan de hele flank afdweilen. Ik ben alvast fan! En sowieso beter dan wat we nu rondlopen hebben (Marzo, Mpati,..)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws