'RSC Anderlecht op een zucht van nieuwe transfer: contract voor vier jaar'

'RSC Anderlecht op een zucht van nieuwe transfer: contract voor vier jaar'

18-05-2018 07:00
7

RSC Anderlecht is goed op weg om een nieuwe inkomende transfer af te ronden. Luka Adzic tekent dra een contract bij de Brusselaars. Er ligt voor de flankspeler van Rode Ster Belgrado een vierjarig contract klaar in het Constant Vanden Stockstadion.

De 19-jarige winger was donderdag in Brussel om te onderhandelen met Luc Devroe en co. "Ik praat inderdaad met Anderlecht", gaf Adzic donderdag aan. Een transfer lijkt dan ook rond te komen. "Sowieso verleng ik niet. Ik wil hogerop", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Interesse van topclubs
Een akkoord tussen speler en club is nabij, alsook een deal met de Serviërs. Zo levert de transfer voor Rode Ster Belgrado iets minder dan één miljoen euro op. Adzic ziet – ondanks de interesse van PSV, Sevilla en Atlético Madric – Anderlecht als de ideale stap in zijn nog jonge loopbaan.

De speelkansen voor de tiener lijken bij paars-wit een pak groter. "Mijn evolutie is cruciaal", aldus Adzic. Op fysiek vlak moet de frêle flankaanvaller nog vol aan de bak, al heeft hij ook veel kwaliteiten. Zo is het jonge talent technisch vaardig en beschikt hij over een gave traptechniek.