Harbaoui krijgt nu toch nog een extra kans, dat is jammer

"Harbaoui krijgt nu toch nog een extra kans, dat is jammer"

17-05-2018 16:47
1

In Play-Off 2 staat dit weekend nog Waasland-Beveren - KV Kortrijk op het programma. In het duel staat nog één ding op het spel, het winnen van de topschutterstand. 

Teddy Chevalier staat momenteel op 21 treffers. Hamdi Harbaoui van Zulte Waregem maakte een goaltje meer. Chevalier zal dus aan de bak moeten. "We moeten niet te veel focussen op Teddy Chevalier, al zou het leuk zijn als hij toch nog topschutter wordt. Het teambelang gaat echter voor", aldus Glen De Boeck op de website van zijn club.

De trainer van KV Kortrijk is niet zo blij het nieuwe reglement. "Harbaoui krijgt nu toch nog een extra kans, dat is jammer. Als je tijdens het seizoen je regels moet aanpassen vind ik dat toch belachelijk. Eigenlijk zouden ze best stoppen na 30 speeldagen en dan is Teddy de verdiende winnaar. Hij moet fier zijn op het seizoen dat hij gespeeld heeft. Eigenlijk is die prijs er al. Die 8-0 was trouwens geen normale uitslag, Harbaoui heeft er voor gezorgd dat Zulte een remonte kon doen, maar de verdiende winnaar van de Gouden Stier loopt in Kortrijk rond."