Harbaoui krijgt nu toch nog een extra kans, dat is jammer

"Harbaoui krijgt nu toch nog een extra kans, dat is jammer"

Gepubliceerd: donderdag 17 mei 2018 om 16:47do 17-05-2018 om 16:47

In Play-Off 2 staat dit weekend nog Waasland-Beveren - KV Kortrijk op het programma. In het duel staat nog één ding op het spel, het winnen van de topschutterstand. 

Teddy Chevalier staat momenteel op 21 treffers. Hamdi Harbaoui van Zulte Waregem maakte een goaltje meer. Chevalier zal dus aan de bak moeten. "We moeten niet te veel focussen op Teddy Chevalier, al zou het leuk zijn als hij toch nog topschutter wordt. Het teambelang gaat echter voor", aldus Glen De Boeck op de website van zijn club.

De trainer van KV Kortrijk is niet zo blij het nieuwe reglement. "Harbaoui krijgt nu toch nog een extra kans, dat is jammer. Als je tijdens het seizoen je regels moet aanpassen vind ik dat toch belachelijk. Eigenlijk zouden ze best stoppen na 30 speeldagen en dan is Teddy de verdiende winnaar. Hij moet fier zijn op het seizoen dat hij gespeeld heeft. Eigenlijk is die prijs er al. Die 8-0 was trouwens geen normale uitslag, Harbaoui heeft er voor gezorgd dat Zulte een remonte kon doen, maar de verdiende winnaar van de Gouden Stier loopt in Kortrijk rond."

Poll

Wie wordt topschutter?

(265 stemmen)

Plaats een reactie

Roach +2281
donderdag 17 mei 2018 om 18:11
Ik snap dat De Boeck zijn speler wil verdedigen, maar hier reageert hij toch wel kleintjes, vind ik. Stoppen na 30 speeldagen is in het nadeel van de PO2 ploegen, want zij krijgen “kleinere tegenstanders” waar je normaal gezien al makkelijker tegen kan scoren.
Dit jaar hebben ze nu het geluk dat ze in dezelfde poule zitten, maar anders hadden ze zelfs nog andere tegenstanders, dus daar heb je dan ook al geen eerlijke verdeling.
En ik denk dat het in principe moeilijker is om te scoren tegen Lokeren dan tegen Lierse, dus daar heeft Harbaoui dan weer nadeel aan.
Ik zie op geen enkel ogenblik dus eigenlijk hoe Chevalier rechtstreeks benadeeld is door te zorgen dat ze allebei evenveel matchen spelen.
Vind ik leuk
wesleyvb +1082
donderdag 17 mei 2018 om 22:00
Ik als Genk fan had hem toen binnengehaald bij genk.als hij zijn goaltjes binnentikt en je haalt Europees voetbal is zijn aankoopprijs al lang terugbetaald.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws