'Club Brugge richt vizier op nieuwe doelman, Mannaert speurt topclubs af'

'Club Brugge richt vizier op nieuwe doelman, Mannaert speurt topclubs af'

17-05-2018 14:15
9

Club Brugge speelde dan wel kampioen dit seizoen, toch heeft Blauw-Zwart er op het vlak van doelmannen een bizar jaar opzitten. Vijf doelwachters kregen hun kans, maar geen van hen lijkt een optie voor volgend seizoen. Club wil dan ook toeslaan op de transfermarkt.

Vincent Mannaert gaf al aan dat een doelman de topprioriteit is komende zomer. Hendrik Van Cromburgge – sterkhouder van AS Eupen dit seizoen – is in beeld, maar vermoedelijk wordt hij toch niet de nieuwe nummer één van de Bruggelingen.

Een grote naam
Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Blauw-Zwart in het buitenland op zoek gaat naar een grote naam. Het hoopt bij een buitenlandse topclub een doelman te halen die maar weinig aan spelen toekomt, maar toch over voldoende kwaliteiten beschikt.

Club Brugge hoopt volgend seizoen een goed figuur te slaan in de Champions League, daarom mikt het op de komst van een topdoelman. Het feit dat de landskampioen rechtstreeks deelneemt aan de groepsfase, kan een eventuele grote naam misschien wel overtuigen.