'Wolfsburg kan stekker uit deal trekken, speler dreigt met rechter'

'Wolfsburg kan stekker uit deal trekken, speler dreigt met rechter'

Gepubliceerd: donderdag 17 mei 2018 om 09:28do 17-05-2018 om 09:28

Een nieuw hoofdstuk in de soap rond Amin Younes. De kans bestaat volgens het Duitse Kicker dat de 24-jarige Ajacied en zijn zaakwaarnemer spoedig naar de rechter stappen. VfL Wolfsburg kan de stekker uit de deal trekken.

Younes zou afgelopen zomer de transfer naar SSC Napoli maken, maar die deal ketste op het laatste moment af. Napoli beweert dat Younes maar liefst 31 handtekeningen heeft gezet, maar zelf ontkent hij dat. De Serie A-club claimt dat de Ajacied per 1 juli onder contract staat in Italië. Volgens de laatste berichten maakt Younes echter niet de overstap naar Napoli, maar naar Wolfsburg. Die club kan roet in het eten gooien.

Kicker meldt dat Wolfsburg een clausule kan activeren, waardoor de hele deal niet doorgaat. De Bundesliga-club twijfelt over het contract dat Younes inmiddels getekend zou hebben. Die zou niet rechtsgeldig zijn omdat Younes al in Napoli heeft getekend. Wolfsburg kan een clausule activeren als er problemen zijn met Napoli. In dat geval kan Younes mogelijk fluiten naar zijn Duitse transfer. Younes zou bij Wolfsburg tot 2022 getekend hebben.

Mocht Wolfsburg afzien van de transfer, dan is het volgens Kicker aannemelijk dat de zaak in handen komt van de advocaten en mogelijk zelfs van de rechter. Younes procedeert dan niet tegen Wolfsburg, maar tegen Napoli. De Ajacied hoopt dat zijn contract verscheurd kan worden en hij alsnog de transfer kan maken naar de Bundesliga.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws