'Valencia oriënteert zich in Nederland: twee PSV'ers op Spaanse verlanglijst'

'Valencia oriënteert zich in Nederland: twee PSV'ers op Spaanse verlanglijst'

Gepubliceerd: donderdag 17 mei 2018 om 08:53do 17-05-2018 om 08:53

Santiago Arias en Hirving Lozano kunnen rekenen op belangstelling uit Spanje. Valencia heeft de twee PSV'ers op de korrel als mogelijke versterkingen.

Dat meldt Cadena SER woensdag. Valencia kampt zoals elk jaar met financiële problemen en moet een aantal spelers verkopen om de begroting rond te krijgen. Het bestuur heeft daarom ook al verschillende schaduwlijsten opgesteld om de verwachte transfers op te vangen. Arias en Lozano staan op zo'n lijst.

Arias (26) staat al langer in de belangstelling van Valencia. Vorig seizoen werd in Spanje gemeld dat staflid en clubicoon Vicente Rodriguez zéér gecharmeerd van hem is. Arias schermt ook met concrete belangstelling van Juventus.

Lozano wordt door Cadena SER vergeleken met Gonçalo Guedes, de sterspeler van Valencia dit seizoen. Guedes wordt gehuurd van Paris Saint-Germain. Valencia gaat mogelijk snel toeslaan, omdat Arias en Lozano een veelvoud van hun huidige transfersom waard zijn als ze een goed WK spelen met respectievelijk Colombia en Mexico.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws