Voor mij behoort Vanhaezebrouck maar tot de subtop onder de Belgische coaches

"Voor mij behoort Vanhaezebrouck maar tot de subtop onder de Belgische coaches"

17-05-2018 08:30
15

Woensdag pakte Bild uit met het gerucht dat Willy Sagnol op weg was naar Anderlecht. In Brussel deden ze dat nieuws als 'fake news'. Hein Vanhaezebrouck staat volgend seizoen nog voor de groep. Aad de Mos vindt dat niet goed.

In Het Nieuwsblad is de analist scherp voor Vanhaezebrouck. "Ik vind het niet goed dat hij blijft. Was ik Coucke, ik had direct afscheid van hem genomen. Voor Vanhaezebrouck is het de eerste keer in zijn carrière dat het echt moet en met die druk kan hij niet om. Toen het bij AA Gent in het laatste seizoen echt moest, ging het ook niet."

De Mos gaat verder. "In die thuismatch tegen Standard werd hij zelfs tactisch geklopt door Ricardo Sa Pinto. Voor mij behoort hij dan ook maar tot de subtop onder de Belgische coaches", is de Nederlander scherp in zijn oordeel.

Kan snel gaan
"Bij Gent was het spraakmakend, dat klopt. Maar als je terugkijkt, waren er ook momenten dat het aan een zijden draadje hing en hij kon rekenen op casinogeluk. Neen, ik denk niet dat hij het zal waarmaken. In dat geval kan een vertrek heel snel gaan."