'Club Brugge doet moeilijk, goodwill dubbelslag voor Anderlecht in gevaar'

'Club Brugge doet moeilijk, goodwill dubbelslag voor Anderlecht in gevaar'

17-05-2018 06:51
10

RSC Anderlecht is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Zo wil paars-wit binnenkort Antonio Milic en Knowledge Mu­sona van KV Oostende aantrekken. Toch wordt dat niet zo simpel als het lijkt. Volgens Sportwereld heeft dat alles te maken met Club Brugge.

Milic (22) en Musona (26) staan momenteel nog op de loonlijst van KV Oostende. Het is geen geheim dat Marc Coucke met die club nog altijd goede banden heeft. Hij liet bij zijn vertrek immers 15 miljoen euro varen om de kustploeg schuldenvrij achter te laten. Nu rekent hij op een beetje goodwill van zijn ex-ploeg om de verdediger en de flankspeler naar Brussel te laten gaan.

Musona binnenhalen wordt waarschijnlijk niet zo'n probleem, maar de zaak Milic wordt toch wat moeilijker. Voor de Kroaat is er immers veel meer interesse. Enkele buitenlandse clubs denken aan hem en ook Club Brugge zou op Milic azen. KVO zou dus gek zijn om een beter bod van Blauw-Zwart af te slaan indien Anderlecht minder biedt. Een marktconforme prijs komt de meeste partijen een pak beter uit.

Voor Milic en Musona ligt er in het Astridpark een contract voor vier seizoenen klaar. Op clubniveau is er voorlopig nog geen akkoord.