Martinez weet wat hem te doen staat: Dat wordt onze belangrijkste job

Martinez weet wat hem te doen staat: "Dat wordt onze belangrijkste job"

Gepubliceerd: woensdag 16 mei 2018 om 22:59wo 16-05-2018 om 22:59

Maandag maakt Roberto Martinez de selectie voor het WK bekend. Woensdag praatte de bondscoach al even kort met VTM Nieuws.

Verschillende Rode Duivels presteerden erg sterk bij hun clubteams, dat zag ook de bondscoach. "Nu moeten we hun goede prestaties bij hun clubs zien om te zetten naar goede prestaties bij de nationale ploeg. Sommige jongens spelen een bepalende rol bij erg grote clubs. We moeten de kwaliteiten van jongens als De Bruyne, Hazard en Lukaku gebruiken binnen onze ploeg", vindt de bondscoach.

Toch lukte het nog niet altijd om al die jongens te doen uitblinken bij de nationale ploeg. "Dat wordt onze belangrijkste job in de aanloop naar het WK Al die jongens met elkaar zien te verbinden. We moeten een team vormen dat echt complementair is", weet Martinez wat hem te doen staat.

Lees meer over:Rode Duivels

Plaats een reactie

woensdag 16 mei 2018 om 23:28
Oef, dit brengt ver reikende garanties, nu ook Martinez het weet!
Vind ik leuk
woensdag 16 mei 2018 om 23:58
Het zal zaak worden om die goede spelers op de juiste positie te zetten. Hazard rendeert het best op zijn linkerflank. Dries Mertens ook, maar die zet de bondscoach dan op rechts en dan is zijn rendement minder. En hoe gaat hij De Bruyne inpassen. Ik vind hem nog altijd beter in zijn aanvallende rol, want met 1 pas kan hij de match doen kantelen. Het is natuurlijk leuk voor Martinez om zo'n klasbak het spel op gang te zien trekken, maar ik mis zijn beslissende acties vooraan dan wel.
Vind ik leuk
Riddlin +2507
donderdag 17 mei 2018 om 01:56
Wat een inzicht van de bondscoach! Straks gaat hij nog zeggen dat om te winnen je 1 keer meer moet scoren dan de tegenstander
Vind ik leuk
donderdag 17 mei 2018 om 05:56
Die Martinez zegt exact wat men wil horen op deze moment. Woorden, maar ik vrees geen daden. Alles is goed om z'n postje te houden en MPH niet aan te trekken. Ik ben eens benieuwd.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws