Hernan Losada krijgt gepast afscheid na mooie loopbaan

  Hernan Losada krijgt gepast afscheid na mooie loopbaan

  woensdag 16 mei 2018 om 21:44

  Hernan Losada speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd voor KFCO Beerschot Wilrijk. De Antwerpenaren willen tegen Eupen op een mooie manier afscheid nemen van de Argentijn.

  Om dat te doen ontwierp de club in samenspraak met shirtsponsor Joma een speciaal wedstrijdtruitje. Op het truitje staan de Argentijnse vlag en grote letters die de woorden "Gracias Hernan" vormen. Losada speelde over drie periodes voor Beerschot. De Argentijn leerde zelfs Nederlands en voetbalde zich volledig in de harten van de Antwerpse supporters. Tussendoor speelde hij ook nog voor onder meer Anderlecht, Lierse en Heerenveen.

  Het afscheid van de Argentijn is trouwens niet definitief. Losada is volop bezig met het behalen van een trainersdiploma. Volgend jaar gaat hij immers de beloften van de Antwerpse club trainen. Het zal niemand verbazen als hij op een dag hoofdtrainer wordt van KFCO Beerschot-Wilrijk.

  Plaats een reactie

  Lupo +287
  woensdag 16 mei 2018 om 22:01
  eerste klasser B
  Vind ik leuk
  pateken +620
  donderdag 17 mei 2018 om 06:24
  Vind het nog altijd zonde dat Hernan bij RSCA niet genoeg krediet kreeg.

  Is nochtans het type speler waarvoor de mensen uit hun luie zetel komen & waarvan we er nu jammer genoeg geen meer hebben.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Hyperdrive +433
  donderdag 17 mei 2018 om 10:38
  Spijtig dat Losada speelde alsof hij in zijn luie zetel zat dan.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Hernan Losada krijgt gepast afscheid na mooie loopbaan