Dries Mertens looft Club Brugge-speler: De speler met het meeste klasse

  Dries Mertens looft Club Brugge-speler: "De speler met het meeste klasse"

  Gepubliceerd: woensdag 16 mei 2018 om 19:38wo 16-05-2018 om 19:38

  Dries Mertens vindt Timmy Simons de speler met de meeste klasse. Dat vertelde de aanvaller van Napoli tijdens een interview in aanloop naar het WK in Rusland dat binnen enkele weken begint.

  Mertens kreeg een pak vragen voorgeschoteld over zijn ploegmaats bij de Rode Duivels. "Wie over de meeste technische bagage beschikt? Iedereen denkt bij zo’n vraag aan Eden Hazard, maar doe mij toch maar Jan Vertonghen", vertelde Mertens aan RTBF. "Voor zo’n grote kerel én voor een verdediger heeft hij veel techniek."

  Mertens ging verder door even te praten over Romelu Lukaku. De aanvaller van Manchester United krijgt vaak kritiek voor zijn gebrekkige techniek. "Hij is daarin sterk verbeterd. Soms lachen mensen met zijn controles, maar hij is iemand die dan na de training twintig ballen neemt en daar op oefent. Ik heb veel respect voor zijn doorzettingsvermogen op dat vlak."

  Tot slot kreeg Mertens de vraag wie de grappigste ploegmaats zijn bij de nationale ploeg. "Jan Vertonghen en Mousa Dembele. Die twee zijn zo zot als een achterdeur. En de speler met het meeste klasse is Timmy Simons. Hij kwam altijd in kostuum aan. We grapten soms wel eens dat hij nog een andere job had naast het voetbal", besloot de spits van Napoli.

  Plaats een reactie

  freeman +12641
  woensdag 16 mei 2018 om 21:12
  Klassespeler ook steeds geweest !
  Hopelijk nu een leuke job bij Club !
  Vind ik leuk
  AlexGMillian +1167
  woensdag 16 mei 2018 om 23:02
  Hij zal zich vooral bezig houden met het integreren van beloften naar het A-elftal. Een tussenpion zeg maar tussen de A1 en beloftentrainer. En Simons heeft daar zeker de karakter voor, en de beloften weten ook hoeveel Simons voor Club betekend heeft op de velden, dus zie ik dit wel nog goed komen.

  Ook zal hij zich persoonlijk bezig houden met spelers die denken dat ze al DE Man zijn, zoals Bonaventure Dennis. Iets wat volgens Simons ook mocht gebeuren bij Gedoz zo'n persoon die zware begeleiding nodig heeft naast het veld, waar hij gelijk in heeft. Dit is een top functie voor Simons, gemaakt voor hem!
  [Reactie gewijzigd op woensdag 16 mei 2018 om 23:04]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws