Sterkhouder neemt alle twijfels weg: Ik wil naar Champions League met Standard

Sterkhouder neemt alle twijfels weg: "Ik wil naar Champions League met Standard"

16-05-2018 18:56
5

Christian Luyindama zag zijn sterke seizoen bekroond worden met de derde plaats in de verkiezing van de Ebbenhouten Schoen. De verdediger droomt van een transfer naar de Premier League, maar geïnteresseerde teams mogen hun plannen nog even opbergen.

"Ik heb nog twee jaar contract en zie mezelf hier volgend seizoen nog spelen", vertelde de verdediger aan Het Belang van Limburg. "Ik weet dat er veel gepraat wordt over de Premier League. Het zou de perfecte competitie voor me zijn, maar ik heb nooit aanbiedingen gehad. En ik wil wel met Standard de Champions League in."

Luyindama had ook lovende woorden voor Ricardo Sa Pinto, de coach die hem veel vertrouwen gaf. "Hij heeft het beste uit me gehaald en mij eens kans gegeven. Daar ben ik hem dankbaar voor. Ik zal altijd achter hem staan. Hij is een goede coach, die de Standard-mentaliteit heeft. Ik zie hem een beetje als een tweede vader. Hij heeft me gesteund in moeilijke momenten, wist hoe hij me op mijn plaats moest zetten en motiveren", besloot de Congolees.