Wat uithalen naar andere trainer betreft, zette Sa Pinto een nieuwe standaard

"Wat uithalen naar andere trainer betreft, zette Sa Pinto een nieuwe standaard"

16-05-2018 14:46
9

Hein Vanhaezebrouck en Ricardo Sa Pinto namen elkaar de voorbije periode op de korrel. Peter Vandenbempt heeft daar zo zijn bedenkingen bij. Vooral het optreden van de Portugees vindt hij maar niks. 

Sa Pinto reageerde scherp na de uithaal van Vanhaezebrouck. Vandenbempt vond het een vreemd schouwspel. "Uit respect voor de familie van Hein Vanhaezebrouck zou hij zijn niet-collega niet persoonlijk aanvallen. Waarna hij Vanhaezebrouck een lafaard en een racist noemde en hem de trofee van slechtste coach in 99 jaar ‘clásico’ tussen Standard en Anderlecht overhandigde, ‘de enige die hij dit seizoen kon winnen", stelt de man van de radio in Sport/Voetbalmagazine.

"Wat uithalen naar een andere trainer betreft, zette de Portugees een nieuwe standaard. Het was met de persconferentie van Sá Pinto als met de onbestrafte handsbal van Ruud Vormer: je zit erop te kijken en je vraagt je af of het wel echt is. Twee keer was het antwoord helaas: ja, zeker! Volgend weekend is het seizoen voorbij en dat is echt niets te vroeg."

Lees ook: Vanhaezebrouck trekt stekker uit moddergevecht met Sa Pinto