OFFICIEEL: Bijltjesdag in Premier League: Moyes vertrekt na mislukt seizoen

OFFICIEEL: Bijltjesdag in Premier League: Moyes vertrekt na mislukt seizoen

Gepubliceerd: woensdag 16 mei 2018 om 13:30wo 16-05-2018 om 13:30

Bijltjesdag in de Premier League. Kort na het ontslag van Sam Allardyce (Everton) is ook het vertrek van David Moyes bij West Ham United naar buiten gekomen. De 55-jarige Schot stond sinds november aan het roer bij The Hammers. 

West Ham heeft het vertrek van Moyes inmiddels bevestigd. De afgelopen jaren versleet de manager de ene na de andere club. In april 2014 werd Moyes ontslagen door Manchester United, dat hem niet veel eerder pas had aangesteld. Daarna werkte de oefenmeester relatief kort bij Real Sociedad en Sunderland. Met die laatste club degradeerde hij afgelopen seizoen uit de Premier League.

Met de komst van onder meer Marko Arnautovic hoopte West Ham United dit seizoen hoge ogen te gooien. De Londense formatie verkeerde echter het gehele seizoen in het rechterrijtje. Dat kostte Slaven Bilic na enkele maanden de kop. 

Onder zijn opvolger Moyes ging het niet veel beter. Pas tijdens de 37e speelronde stelde West Ham lijfsbehoud definitief veilig. 

Plaats een reactie

Roach +2281
woensdag 16 mei 2018 om 13:35
Terug naar Everton dan maar?
Vind ik leuk
RAFC4000 +589
woensdag 16 mei 2018 om 23:12
Grove fout van West Ham. Bilic kreeg ze niet aan het voetballen, Arnautovic toonde enkel nochalance, het vertrouwen was volledig weg. ik moet eerlijk zeggen dat ik heel sceptisch toen ze Moyes aanstelden, maar hij heeft Arnautovic doen ontploffen, en dat is het enige dat ons in de PL heeft gehouden. ben benieuwd wie ze nu gaan binnenhalen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws