Einde doelmannenprobleem? 'Club Brugge vindt oplossing in Jupiler Pro League'

Einde doelmannenprobleem? 'Club Brugge vindt oplossing in Jupiler Pro League'

16-05-2018 12:15
8

Club Brugge mag zich de fiere Belgische landskampioen noemen en dat ondanks een keepersprobleem. Volgens La Capitale is dat laatste binnenkort opgelost. Hendrik Van Crombrugge lijkt op weg naar het Jan Breydelstadion.

Momenteel staat Van Crombrugge nog op de loonlijst van KAS Eupen. Daar maakte de 25-jarige Belgische doelman de laatste jaren veel indruk. Hij dwong onder meer promotie naar Eerste Klasse af en stond de voorbije twee seizoenen meer dan zijn mannetje in de Jupiler Pro League.

Eerder kon Van Crombrugge al naar Ajax, maar hij had geen zin om tweede viool te gaan spelen in Amsterdam. Dit jaar groeide de Belgische interesse. Ook Anderlecht dacht aan Van Crombrugge, maar lijkt nu toch volledig voor Matz Sels te gaan. Club Brugge speelde korter op de bal en de handtekening in het Jan Breydelstadion lijkt nog maar een kwestie van tijd.

Bij Eupen heeft Van Van Crombrugge nog een contract tot medio 2020. Club Brugge zou bereid zijn om twee miljoen euro voor de doelman op tafel te leggen.