Hazard valt uit de lucht over Brazilië als tegenstander: WK al genoeg gewonnen

Hazard valt uit de lucht over Brazilië als tegenstander: "WK al genoeg gewonnen"

16-05-2018 11:22
2

Nu de nationale en Europese competities stilaan ten einde lopen, kan de focus volledig richting WK in Rusland gelegd worden. Ook bij Eden Hazard begint het al wat te kriebelen, al moet de Chelsea-ster duidelijk het wedstrijdschema nog eens doornemen ...

Wanneer Het Belang van Limburg hem bevraagt over een mogelijke kwartfinale tegen Duitsland of Brazilië, valt Hazard immers uit de lucht. Hij herstelt zich echter bliksemsnel. "Als het Brazilië is, is het in orde. Ik heb al gesproken met Willy (hij doelt op zijn ploeggenoot Willian, nvdr.). Zij hebben het WK al genoeg gewonnen", reageert hij met een kwinkslag.

Dat Hazard straks zal opgeroepen worden door Roberto Martinez, staat uiteraard buiten kijf. Heeft hij invloed op de selectie van de bondscoach? "We spreken niet over welke spelers hij gaat selecteren, dat is helemaal zijn beslissing", verzekert de dribbelkont. "We spreken wel over allerlei praktische zaken, zoals hoe het er in Rusland aan toe zal gaan. Sportief mikken we op minstens de halve finales. Daarna kan alles."