Hazard valt uit de lucht over Brazilië als tegenstander: WK al genoeg gewonnen

  Hazard valt uit de lucht over Brazilië als tegenstander: "WK al genoeg gewonnen"

  woensdag 16 mei 2018 om 11:22

  Nu de nationale en Europese competities stilaan ten einde lopen, kan de focus volledig richting WK in Rusland gelegd worden. Ook bij Eden Hazard begint het al wat te kriebelen, al moet de Chelsea-ster duidelijk het wedstrijdschema nog eens doornemen ...

  Wanneer Het Belang van Limburg hem bevraagt over een mogelijke kwartfinale tegen Duitsland of Brazilië, valt Hazard immers uit de lucht. Hij herstelt zich echter bliksemsnel. "Als het Brazilië is, is het in orde. Ik heb al gesproken met Willy (hij doelt op zijn ploeggenoot Willian, nvdr.). Zij hebben het WK al genoeg gewonnen", reageert hij met een kwinkslag.

  Dat Hazard straks zal opgeroepen worden door Roberto Martinez, staat uiteraard buiten kijf. Heeft hij invloed op de selectie van de bondscoach? "We spreken niet over welke spelers hij gaat selecteren, dat is helemaal zijn beslissing", verzekert de dribbelkont. "We spreken wel over allerlei praktische zaken, zoals hoe het er in Rusland aan toe zal gaan. Sportief mikken we op minstens de halve finales. Daarna kan alles."

  Plaats een reactie

  zapperboy +678
  woensdag 16 mei 2018 om 11:34
  Eg een heerlijk menneke.
  Vind ik leuk
  Roach +1428
  woensdag 16 mei 2018 om 13:26
  Wel grappig: “sportief mikken we op de halve finales, daarna kan alles”... het is nu niet dat er nog heel veel volgt na de halve finales hè :-)
  Vind ik leuk
  AlexGMillian +1072
  woensdag 16 mei 2018 om 18:19
  Als je de kwartfinale tegen Brazilië/Duitsland wint, dan moet je alleen blij zijn met eindwinst. Maar die kwartfinale gaat een zware worden.
  Vind ik leuk
  woensdag 16 mei 2018 om 20:50
  Hopen op Duitsland dan maar...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Hazard valt uit de lucht over Brazilië als tegenstander: "WK al genoeg gewonnen"