De Bruyne vraagt 'broer' om te stoppen met fratsen na rekening van 300 euro

De Bruyne vraagt 'broer' om te stoppen met fratsen na rekening van 300 euro

Gepubliceerd: woensdag 16 mei 2018 om 10:50wo 16-05-2018 om 10:50

Hoe zou het voelen om de broer van Kevin De Bruyne te zijn? Zou het je voordelen opleveren? Kamiel De Bruyne testte het uit voor 'Van Gils en Gasten' en dat leverde hem heel wat leuke momenten op. Nu is de Rode Duivel het echter beu.

Door zich voor te doen als 'broer van' slaagde Kamiel er onder meer in een uitverkochte wedstrijd van VFL Wolfsburg bij te wonen, een VIP-feest onuitgenodigd binnen te geraken of truitjes te bestellen in de fanshop van Manchester City. Voor die laatste stunt kreeg Kevin echter een rekening van 300 euro opgestuurd.

Mede daardoor besloot hij, samen met manager Patrick De Koster, vriendelijk te vragen of de fratsen konden stoppen. In een filmpje aan Kamiel, dat te zien was in 'Van Gils en Gasten', grapt KDB dat er toch geen plaats meer is aan de familietafel voor Kerstmis. Daarmee lijkt de kous nu ook af, want Kamiel beloofde ermee te stoppen.

Plaats een reactie

woensdag 16 mei 2018 om 11:17
Kevin heeft gelijk... zijn broer is blijkbaar jaloers. Maar Kevin heeft en doet het allemaal zelf...
Vind ik leuk
woensdag 16 mei 2018 om 12:26
Al die zeverprogramma's tegenwoordig op tv. Thank heaven for download and netflix.
Vind ik leuk
Luvabo +229
woensdag 16 mei 2018 om 17:40
Ze mogen blij zijn dat ze geen rechtszaak aan hun been hebben. Voor TV programma's mogen blijkbaar elke vorm van deontologie overboord gegooid worden.....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws