UPDATE: 'Standard doet water bij de wijn om toptransfer te realiseren'

UPDATE: 'Standard doet water bij de wijn om toptransfer te realiseren'

17-05-2018 09:20
21

Na een geweldige eerste helft van 2018 hoopt Standard die lijn ook komend seizoen door te trekken. In die optiek legde de club al heel wat van de huidige kernspelers langer vast. Om wie het echter akelig stil blijft, is uitblinker Mehdi Carcela.

Het jeugdproduct van de Rouches wordt sinds de wintermercato gehuurd van Granada FC. Na enkele geweldige wedstrijden was de algemene aanname dat Standard Carcela snel definitief zal inlijven, maar voorlopig is dat niet het geval. La Dernière Heure weet hoe dat komt: het bestuur vindt dat de Marokkaanse Belg te veel kost.

In de onderhandelingen van afgelopen winter werd nochtans een aankoopoptie opgenomen van 'slechts' 2,5 miljoen euro. Daar is Standard blijkbaar niet volledig gelukkig mee, want de Luikenaars zouden er alles aan doen om die prijs nog te verlagen. Er zijn alvast onderhandelingen opgestart tussen beide partijen.

Update 17/05, 9.20: Volgens Het Laatste Nieuws willen Carcela en Standard echt met elkaar door. De club zou nu toch bereid zijn om 2,5 miljoen euro te betalen voor de speler. Al probeert Standard in de komende tijd de prijs bij Granada alsnog te drukken.