'Corryn heeft keuze tussen Belgische clubs gemaakt'

'Corryn heeft keuze tussen Belgische clubs gemaakt'

16-05-2018 08:35
4

De toekomst van Alexander Corryn lijkt stilaan vorm te gaan krijgen. De polyvalente linkspoot – die op dit moment nog eigendom is van KV Mechelen – kan op heel wat Belgische interesse rekenen. Hijzelf lijkt de keuze al gemaakt te hebben.

Het Nieuwsblad meldt dat Sporting Lokeren in pole position ligt om Corryn in huis te halen. De entourage van de speler had een constructief gesprek met de Waaslanders. Het jeugdproduct lijkt voorkeur te geven aan een terugkeer naar het oude nest.

Een pak clubs uit de Jupiler Pro League hengelen naar de diensten van Corryn. Zo tonen Club Brugge, KAA Gent en dus Sporting Lokeren interesse. De afgelopen twee jaar kwam de linksachter uit voor Antwerp FC. Even leek hij op de Bosuil te blijven, maar beide partijen geraakten er niet uit.

Nog drie jaar contract
Verder hoopte ook KV Mechelen de 24-jarige linkspoot te houden, maar Corryn verkiest om in Eerste Klasse actief te blijven. Indien Lokeren hem wel terughalen, moet het er wel zien uit te raken met Malinwa, waar Corryn nog tot 2021 onder contract ligt.