Anderlecht zet kwaad bloed: '1A-clubs hekelen transferbeleid'

Anderlecht zet kwaad bloed: '1A-clubs hekelen transferbeleid'

16-05-2018 08:15
18

RSC Anderlecht staat op het punt om Antonio Milic weg te halen bij KV Oostende. Na voorzitter Marc Coucke, sportief directeur Luc Devroe en sportdokter Chris Goossens is hij al de vierde die de kust inruilt voor de Brusselaars.

Daar zal het wellicht niet bij blijven, want ook Knowledge Musona staat dichtbij een transfer naar paars-wit. Zelfs Aristote Nkaka – die recent voor amper 300.000 euro werd weggeplukt bij Royal Excel Moeskroen – staat op het verlanglijstje van Anderlecht.

Onderlinge afspraakjes
De andere JPL-clubs hebben zo stilaan hun mond vol van de 'samenwerking' tussen beide clubs. 'De onderlinge zaakje zullen mogelijk kwaad bloed zetten bij andere 1A-clubs, zeker als Anderlecht na Milic en Musona straks ook nog eens de interesse in Nkaka concretiseert', aldus Het Nieuwsblad.

Daarnaast denkt Het Laatste Nieuws dat Coucke spelers als Milic en Musona voor een prikje kan weghalen. Meer nog: kwatongen beweren dat er bij de verkoop van beide clubs al onderhandeld werd over de transfers van verschillende KVO-spelers.