Let goed op: Maradona wordt voorzitter van Wit-Russische club met ... Ogunjimi

Let goed op: Maradona wordt voorzitter van Wit-Russische club met ... Ogunjimi

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 23:46di 15-05-2018 om 23:46

Op het veld was Diego Maradona een absoluut genie, maar de volgens velen beste voetballer aller tijden neemt de laatste jaren wel heel opvallende besluiten. Wat hij dinsdag geflikt heeft, spant misschien wel alle kronen.

De Argentijn werd onlangs ontslagen bij Fujairah FC uit de Verenigde Arabische Emiraten en nu heeft hij al een nieuwe 'uitdaging' gevonden. Die is behoorlijk opmerkelijk, om het zacht uit te drukken. Maradona gaat namelijk aan de slag bij Dinamo Brest, een club uit ... Wit-Rusland. Bovendien wordt hij er geen trainer, maar ... voorzitter.

Het nieuws lijkt in eerste instantie op een onwaarschijnlijke 1 april-grap, maar de Wit-Russen hebben het nieuws via de officiële kanalen bevestigd. Zo heeft Pluisje dus al snel een nieuw emplooi gevonden. Opmerkelijk: Brest is de club van Marvin Ogunjimi. De voormalige Rode Duivel, die zijn gloriedagen kende bij KRC Genk, staat er sinds deze winter onder contract, al werkte hij nog maar twee wedstrijden af.

Plaats een reactie

wesleyvb +1070
woensdag 16 mei 2018 om 02:25
Ogunjimi haha, overall poen pakken en niet voetballen ofwel een beetje joggen opt plein! Ik als Genk fan in hart en nieren, maar Marvin had daar geluk van een goeie lichting in de ploeg te hebben, die deden het werk voor hem en hij moet maar binnentikken in open doel. Voor de rest hebben we nooit iets anders van hem gezien. En sinds hij weg is uit Genk heft hij het ook nergens meer gemaakt. En toch blijft hij geld verdienen, niet te geloven!
Vind ik leuk
woensdag 16 mei 2018 om 10:32
En hij kan zeggen dat hij ooit De Maradona als voorzitter heeft gehad. Da kunnen er niet zoveel zeggen..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws