Messi zou Neymar-deal afkeuren: Dat zou verschrikkelijk zijn, een flinke klap

Messi zou Neymar-deal afkeuren: "Dat zou verschrikkelijk zijn, een flinke klap"

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 22:43di 15-05-2018 om 22:43

Lionel Messi ziet zijn vriend Neymar liever niet naar Real Madrid vertrekken. De laatste weken gonst het van de geruchten dat de man van 222 miljoen euro Paris Saint-Germain gaat verlaten voor De Koninklijke.

Messi ziet dat liever niet gebeuren, omdat Neymar een Barcelona-achtergrond heeft. "Dat zou verschrikkelijk zijn vanwege alles wat hij voor Barcelona betekend heeft", laat Messi weten aan TyC Sports. "Ondanks dat het geeïndigd is zoals het geeïndigd is, heeft hij hier wel belangrijke titels gewonnen. Hij heeft de Champions League gewonnen en de landstitel."

Spaanse media linken Neymar de laatste weken aan een transfer naar Real Madrid. Of die er gaat komen, is nog maar de vraag. Messi: "Als hij naar Real gaat zou dat een flinke klap voor ons allemaal zijn en voor Barcelona. Op voetballend gebied zou hij Real een stuk sterker maken dan ze nu al zijn."

Plaats een reactie

Riddlin +2506
woensdag 16 mei 2018 om 01:19
Neymar gaat volgens mij pas gaan als Ronaldo stopt ofzo. Denk niet dat hij in de schaduw wilt staan
Vind ik leuk
wesleyvb +1050
woensdag 16 mei 2018 om 02:49
Haha dan begint Ronaldo weer te janken als een kind dat hij niet meer de duurste is! Als hij dan geen opslag krijgt spreekt hij weer van weg te gaan! Hij is de man, en terecht en daar hoort geen Neymar bij!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws