Gecharmeerde Been ziet terugkeer zitten: Ik zou niet bij voorbaat 'nee' zeggen

Gecharmeerde Been ziet terugkeer zitten: "Ik zou niet bij voorbaat 'nee' zeggen"

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 21:08di 15-05-2018 om 21:08

Mario Been staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar NEC. De trainer wordt genoemd als mogelijke opvolger van Pepijn Lijnders, die na teleurstellende prestaties dit jaar onder druk staat bij de Nederlandse club.

"Ik ben nog niet gebeld, maar ze hebben nog geen trainer dus wat dat betreft lijkt het me lastig", doelt Been bij FOX Sports op een terugkeer bij NEC. De kans is aanwezig dat Lijnders en NEC uit elkaar gaan na het mislopen van promotie naar de Eredivisie. "Ja, dat weet ik niet. Maar nogmaals: het is een mooie club. Meer kan ik er niet over zeggen."

Dat Been wel degelijk open staat voor een job bij de Nijmeegse club, is duidelijk. "Ik zou niet bij voorbaat 'nee' zeggen", vervolgde de ex-coach van KRC Genk. Wat als NEC belt terwijl Been in Spanje zit? "Dan zal ik zeker terugkomen, ja." Been was tussen 2006 en 2009 al trainer van de club. Nadien was hij aan de slag bij Feyenoord en Genk. Momenteel is de Rotterdammer clubloos, sinds hij in 2017 werd ontslagen door APOEL Nicosia. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws