Vijftig gemaskerde mannen vallen Sporting-selectie aan: hoofdwonden Dost

Vijftig gemaskerde mannen vallen Sporting-selectie aan: hoofdwonden Dost

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 19:37di 15-05-2018 om 19:37

Heftig nieuws uit Portugal: Bas Dost en zijn teamgenoten van Sporting Portugal zijn dinsdag aangevallen door een groep hooligans. De Nederlandse spits is gewond geraakt tijdens het schokkende incident. 

Dat melden verschillende Portugese media, waaronder O Jogo. Volgens de berichtgeving is een groep van vijftig gemaskerde mannen met geweld het trainingscomplex van Sporting binnengedrongen om vervolgens de staf en selectie van de club op te zoeken. Verschillende spelers, waaronder William Carvalho (ex-Cercle Brugge), Rui Patricio en Dost, zijn onder handen genomen. 

Het incident zou hebben plaatsgevonden in de kleedkamer van de Portugese topclub. De hooligans waren gewapend met gordels, fakkels en strijkijzers. Niet alleen spelers moesten het ontgelden: ook trainer Jorge Jesus en leden van de medische staf zijn aangepakt door de indringers. Onduidelijk is nog waarom de groep deze heftige en gruwelijke daad verrichtte. Sporting is in de eigen competitie op de derde plek geëindigd, achter Benfica en FC Porto. 

O Jogo heeft de onderstaande foto in handen. Op het beeld is te zien hoe voormalig Oranje-international Dost flinke wonden aan zijn hoofd heeft opgelopen.

Plaats een reactie

Lord Wenger +16308
dinsdag 15 mei 2018 om 19:45
Wat een bende crapules! Als ze de identiteit van die gasten achterhalen, mogen ze ze samen op een klein bootje op de Atlantische Oceaan zetten en verplichten den oversteek te doen.
Vind ik leuk
Rune1891 +4729
dinsdag 15 mei 2018 om 20:38
Ik ga rellen en neem mee.... een strijkijzer? Wtf?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws