KV Oostende wint transferstrijd: ''KVO toonde dat het mij absoluut wilde hebben''

KV Oostende wint transferstrijd: ''KVO toonde dat het mij absoluut wilde hebben''

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 19:00di 15-05-2018 om 19:00

KV Oostende heeft dinsdag de eerste transfer voor het nieuwe seizoen aangekondigd. Sportief directeur heeft Sindrit Guri, de topschutter van Albanië, naar de Kustboys weten te halen. 

Voorzitter Peter Callant toont zich op de webstek van KVO zeer verheugd. "Hij is enorm gretig om zich te tonen in een buitenlandse competitie. Het is een speler die volledig past binnen het DNA van de spelers dat we willen halen: jong, veel progressiemarge, ambitieus en leergierig'', klinkt het. En Callant kondigt nog meer actie aan. ''Dit is onze eerste inkomende transfer en we hopen om in de nabije toekomst met nog meer nieuws te komen. Maar dat doen we pas als alles officieel in orde is."

Guri is persoonlijk blij dat hij de stap naar het buitenland maakt. De 24-jarige Albaniër had daarvoor overigens meerdere opties. ''Ik wil mijn carrière gestaag opbouwen en de Belgische competitie past perfect in dat kader. Er was interesse van andere clubs, maar KVO toonde dat het mij absoluut wou hebben. Dat vertrouwen doet deugd en ik ben erop gebrand om hier te tonen wat ik in mijn mars heb. KVO is een ambitieuze club'', reageert hij op zijn transfer.


Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws