'Turken niet in staat optie te lichten: verdediger keert terug naar Standard'

'Turken niet in staat optie te lichten: verdediger keert terug naar Standard'

15-05-2018 15:45
3

Milos Kosanovic keert aan het einde van dit seizoen terug bij Standard. Het Turkse Göztepe, dat Kosanovic momenteel huurt, had tot 15 mei de mogelijkheid om een optie te lichten, maar ziet daar van af. Dat meldt La Dernière Heure.

De 27-jarige Kosanovic opende het seizoen nog wel bij Standard, maar het sluiten van de deadline trok hij alsnog naar Göztepe. Kosanovic is bij de nummer zes van Turkije na een moeizame start uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler. Göztepe wilde de centrale verdediger dan ook graag voor 1,5 miljoen euro defenitief overnemen. De subtopper lijkt echter niet genoeg financiële middelen te hebben om bedrag om tafel te leggen. Een transfer is daarmee in de baas.

Het nieuws is voor Kosanovic waarschijnlijk een flinke teleurstelling, want hij hoopte langer bij Göztepe te blijven. Hij keert dus nu terug naar Sclessin waar hij nog een contract voor twee seizoenen heeft. Het is echter onduidelijk of hij nog wel een toekomst heeft bij de Rouches, waar hij mede door een gescheurde kruisband weinig in actie kwam tijdens de vorige jaargang.